Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська філармонія

places.biz.ua

П'ятниця, 13 січня 2017, 12:46

У Львівську філармонію шукають нового керівника

Львівська філармонія

Львівська облрада оголосила конкурс на посаду гениректора Львівської обласної філармонії.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Зокрема, управління майном спільної власності Львівської облради оголосило конкурс на заміщення посади генерального директора комунального закладу ЛОР "Львівська обласна філармонія", що на вул. Чайковського, 7 у Львові.

Основними вимогами до кандидатів є: повна вища освіта; стаж роботи у сфері культури не менше 3 років; володіння державною мовою; знання законодавства в галузі культури, охорони праці; володіння іноземною мовою; не пенсійний вік.

Документи приймаються з 13 січня 2017 року до 13 лютого, а перше засідання комісії з конкурсного відбору відбудеться 23 лютого.

Нагадаємо, у лютому цього року депутати Львівської облради проголосували призначення керівників комунальних закладів області на основі конкурсу. Наразі директором філармонії є Володимир Сивохіп.

Також у листопаді минулого року депутати облради написали звернення до уряду про надання філармонії статусу "Національний".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.