Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Трамвай на Сихів

Facebook профспілки ЛКП "Львівелектротранс"

П'ятниця, 13 січня 2017, 14:06

У депо зіштовхнулись два трамваї на Сихів

Трамвай на Сихів

Два вагони "Електрону", що на маршруті №8, зіштовхнулись наприкінці грудня у депо, внаслідок чого розбито лобове скло в одного, вітрове - в іншого.

Цю інформацію в коментарі Варіантам підтвердив речник ЛКП "Львівелектротранс" Антон Лягушкін.

Він пояснив, що у трамваях "Електрон" відсутня спеціальна система автоматичного запобігання зіткнень трамвая при паркуванні, яку встановлюють у автомобілях.

"Ми надсилатимемо лист до "Львівелектротрансу" щодо можливості встановлення цієї системи на трамваї. Також уже розпочато службове розслідування за фактом необережності працівників. Також з'ясовуємо, чи можуть нам надати скло для вікон як гарантійне чи постгарантійне обслуговування," – розповів Антон Лягушкін.

У коментарі Zaxid.net директор ЛКП "Львівелектротранс" Михайло Сидорович повідомив, що скло на заміну вже купили і додав, що встановити його планують найближчими днями у зв'язку з погодніми умовами:

"Скло ми вже маємо, але надійно заклеїти його при низькій температурі в неопалювальних боксах неможливо."

Загальна вартість нового скла для двох трамваїв, за словами Михайла Сидоровича, становить близько 8000 гривень. Частково цю суму планують компенсувати, оштрафувавши двох водіїв, через неуважність яких сталося зіткнення.

Нагадаємо, маршрут №8 запустили торік 17 листопада. Для нього було у конерну "Львівелектронтранс" закуплено нові вагони.

Вже на насутпний день після запуску, 18 листопада, один із вагонів маршруту потрапив у ДТП на проспекті Червоної Калини.

Фото з Facebook-сторінки профспілки ЛКП "Львівелектротранс"

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.