Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівобленерго

Вівторок, 17 січня 2017, 12:05

На Львівщині знеструмило 13 сіл та Сколе

Львівобленерго

16 січня через аварії у системах електропостачання без світла залишилися села у чотирьох районах області.

Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Відтак, у Турківському районі близько 06:00 год внаслідок пошкодження ПЛ-0,4 кВ тимчасово було припинено електропостачання 10-ти житлових будинків у селі Кривка.

На Яворівщині близько 06:00 год внаслідок пошкодження 8-ми ПЛ-0,4 кВ тимчасово було припинено електропостачання 6-ти населених пунктів (частково): села Кам’янобрід, Добростани, Воля-Добростанська, Стені, Новини, смт. Немирів. О 22:50 год 16 січня електропостачання відновлено, за виключенням окремих абонентів у селах Добростани, Воля-Добростанська, смт. Немирів.

Близько 06:00 год у Мостиському районі внаслідок пошкодження 1 ПЛ-10 кВ тимчасово було припинено електропостачання 2-х населених пунктів (частково): села Петики та Мартини.

Сколівський район: близько 06:00 год внаслідок пошкодження 1 ПЛ-10 кВ тимчасово було припинено електропостачання 5-ти населених пунктів (частково): місто Сколе, села Жупани, Нова Рожанка,  Урич, Сливка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.