Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Самбір

Середа, 18 січня 2017, 11:54

Перший госпітальний округ на Львівщині створять у Самборі

Самбір

Загалом у області планують створити 10 госпітальних округів.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Відтак, у області сформовано проект карти госпітальних округів для лікарень І і ІІ рівня, який передбачає створення 10 госпітальних округів: центр одного з них буде у Самборі.

Як наголосили у департаменті охорони здоров’я Львівської ОДА, створення такого госпітального округу у місті дозволить покращити доступність мешканців району до якісної медичної допомоги. 

Зазначимо, госпітальний округ – об’єднання медичних закладів, які надають вторинну медичну допомогу, до складу якого входять не менше однієї багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування  І рівня (обслуговує не менше 120 тис населення) або лікарні інтенсивного лікування ІІ рівня (обслуговує не менше 200 тис).

Нагадаємо, як анонсував нещодавно, перебуваючи з візитом у Львові, заступник міністра охорони здоров'я України Павло Ковтонюк, Львівщина буде першою областю, де у рамках реформи медичної галузі, впровадять госпітальні округи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.