Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори

Середа, 18 січня 2017, 17:29

На Львівщині стартують вибори старост у об'єднаній громаді

вибори

29 січня відбудуться перші вибори старост сіл Бісковицької об’єднаної громади.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявива начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської ОДА Федір Алєйніков, 29 січня розпочнуться перші вибори старост сіл Максимовичі, Лановичі та П’яновичі Бісковицької сільської ради об’єднаної територіальної громади Самбірського району.

За 10 днів до цих виборів, тобто до сьогодні включно, дільничні виборчі комісії зобов’язані надіслати кожному виборцю іменне запрошення.

"Дещо раніше також завершилась реєстрація кандидатів на посади старост. На кожну посаду претендуватиме по одному кандидату. Усі вони – позапартійні самовисуванці", – зазначив Федір Алєйніков.

У голосуванні на перших виборах старост зможуть взяти участь понад 1300 виборців цих сіл.

Нагадаємо, у жовтні минулого року львівська облрада затвердила перспективний план Самбірського району. Тут буде 12 територіальних громад: Новокалинівська, Самбірська, Рудківська міські громади; Воле-Баранецька, Луківська, Ралівська, Бабинська, Бісковицька, Воютицька, Чукв’янська та Вільшанська сільські громади, а також Дублянська селищна громада.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.