Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

крадіжка алкоголю

PMG.ua

Четвер, 19 січня 2017, 15:50

У Бориславі спіймали злодія, що регулярно крав із магазину горілку

крадіжка алкоголю

Протягом новорічно-різдвяних свят зловмисник поцупив із магазину 24 пляшки горілки вартістю 725 гривень.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора у Бориславське відділення поліції із заявою про крадіжки звернулася продавчиня одного з місцевих магазинів.

Вона повідомила, що в період з 1 по 18 січня з торгової зали магазину було викрадено 24 пляшки горілки, ємністю 0,2 л, на загальну суму 725 гривень.

Працівники магазину самі викрили зловмисника та зателефонували до поліцейських. На місце події виїжджала група реагування, самого алкозлодія запросили у відділення для опитування.

«Ми встановили особу зловмисника, ним виявився 50-річний місцевий мешканець. Чоловік навчився вправно ховати горілку в одязі. Раз або двічі на день він заходив у магазин та виносив із торгової зали по одній пляшці, аж поки продавці не викрили його за допомогою камер відеоспостереження», – розповів начальник Бориславського відділення поліції Олександр Закутний.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Наразі проводиться досудове розслідування. Максимальне покарання, яке чекає на зловмисника, – до 3 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.