Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юлія Тимошенко

Прес-реліз,   Вівторок, 24 січня 2017, 11:22

Питання завершення війни взаємопов’язане з питанням перезавантаження влади, – Тимошенко

Юлія Тимошенко

Лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко під час веб-конференції повідомила, що влада прикривається війною, щоб далі грабувати Україну. 

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина».

«Можна брати гроші з бюджету, можна продавати армії різний непотріб утридорога, можна займатися контрабандою з окупованими територіями, можна Нацбанк поставити на службу заробітчанству одного приватного банку. Такій владі війна потрібна іноді більше, ніж зовнішнім окупантам», – наголосила Юлія Тимошенко.

Очільниця ВО «Батьківщини» пропонує паралельно з Мінськими домовленостями негайно сісти за стіл переговорів з країнами-учасниками Будапештського меморандуму.

«Треба нагадати всім, хто був гарантом територіальної цілісності України, що гарантії на світовому рівні необхідно виконувати», – зазначає Тимошенко.

«Нам потрібно постачати в армію новітню зброю, а не збувати туди старі парашути, старі гелікоптери та іншу техніку. Усі знають, що сьогодні, коли бракує засобів для боротьби на фронті, уряд продовжує продавати нові зразки зброї за кордон й отримувати від цього «тіньові» відкати. Треба підняти наш військово-промисловий комплекс і дати сучасну зброю фронту. Також треба негайно провести переговори з усіма країнами, які готові нам постачати зброю, адже досі таких перемовин ніхто не вів», – пропонує Юлія Тимошенко.

За словами Тимошенко, потрібно перезавантажити владу, щоб розпочати новий переговорний процес і добитися миру. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.