Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівське сміття

Четвер, 26 січня 2017, 12:51

На Львівщині можуть перевіряти законність утилізації сміття

львівське сміття

Львівська облрада планує створити комісію із перевірки незаконності знешкодження ТПВ у області.

Про це йдеться у проекті рішення, підготовленому для розгляду на сесії Львівської обласної ради, яка відбудеться 31 січня.

Відтак, облрада планує створити тимчасову контрольну комісію Львівської обласної ради з перевірки інформації про незаконну утилізацію твердих побутових відходів в області, до складу якої ввести одного представника від кожної з депутатських фракцій та груп в обласній раді.

Як йдеться у документі, у роботі цієї комісії використовуватимуться факти, публічні матеріали та повідомлення представників територіальних громад, профільних громадських організацій, ЗМІ, правоохоронних органів, мешканців області.

Комісія також має подавати звіт про результати своєї роботи на розгляд обласної ради, а контроль за виконанням рішення покладено на голову обласної ради Олександра Ганущина.

Нагадаємо, вчора на засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій львів'ян запевнили, що сміття з міста готові приймати Дрогобич, Миколаїв, Самбір і Борислав.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.