Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

учасники АТО

Четвер, 26 січня 2017, 12:16

Цього року більше тисячі бійців АТО зі Львова отримають по 100 тисяч

учасники АТО

У Львівській мерії визначили 1000 учасників АТО, які отримають по 100 тис грн цього року.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій опрацював і передав на рішення виконавчого комітету міської ради 101 заяву від бійців АТО на отримання одноразової матеріальної допомоги у 100 тис грн.

Перші 100 військових уже отримали цю допомогу у 2016 році. Цьогоріч такі виплати передбачені для 1000 учасників АТО.

Як наголошують у Центрі, формування черговості включення у список на отримання матеріальної допомоги належить до компетенції громадської комісії. До її складу входять 5 представників громадських організацій, 2 представники добровольчих військових формувань та 6 працівників Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій.

Нагадаємо, на початку жовтня Львівська міськрада передбачила матеріальну компенсацію бійцям АТО по 100 тис грн кожному замість земельних ділянок та внесли зміни до програми підтримки учасників АТО – мешканців Львова.

Програма діятиме у Львові до 2020 року. На виплату матеріальної допомоги у міському бюджеті виділять 410 млн грн: 10 млн виділили у 2016 році і по 100 млн виділятимуть кожного наступного року до 2020 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.