Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

П'ятниця, 27 січня 2017, 11:00

Свою безгосподарність зі сміттям Садовий перетворив у політику, – Порошенко

Петро Порошенко

Петро Порошенко закликав Прем'єра Володимира Гройсмана допомогти у вирішенні сміттєвої проблеми Львова.

Про це йдеться на офіційному інтернет-представництві Президента України.

На робочій зустрічі Петро Порошенко з Прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом обговорювали сміттєву проблему у Львові.

"Прибирати сміття – прерогатива органів місцевого самоврядування. Але коли там неспроможні в рамках своєї компетенції вирішити цю проблему, коли власну господарчу безпорадність обгортають в політичну матерію, а безпеці містян загрожує екологічна катастрофа, необхідно допомогти городянам. І місту, яке щиро люблять десятки мільйонів українців і мільйони закордонних туристів", – зауважив Петро Порошенко.

Відтак, Порошенко закликав Володимира Гройсмана допомогти владнати проблему зі львівським сміттям. 

Нагадаємо, Володимир Гройсман із робочим візитом приїжджає сьогодні до Львова. Програма візиту передбачає обговорення ситуації на Львівському полігоні твердих побутових відходів та поводження з ТПВ у Львові.

Також саме Володимир Гройсман закликав зібрати у середу, 25 січня, обласну комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, аби владнати ситуацію з вивезенням відходів у Львові. 

Результатом засідання цієї комісії було те, що протягом тижня сміття зі Львова мають вивезти у Дрогобич, Миколаїв, Самбір та Борислав.

Втім, у Львівській міськраді заявляють, що ситуація з вивезенням сміття все одно залишається нестабільною, і куди діватимуть відходи, коли майданчики будуть знову переповнені, наразі ще не знають. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.