Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Вівторок, 24 січня 2017, 15:33

Гройсман закинув Садовому сміттєвий шлімазл

Андрій Садовий

Гройсман знову нагадав, що вирішення проблеми зі львівським сміттям належить до компетенції міської влади.

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Зокрема, у рамках зустрічі з головою Львівської ОДА Олегом Синюткою щодо обговорення ситуації із сміттям у Львові, прем’єр-міністр Володимир Гройсман доручив провести засідання комісії з надзвичайних ситуацій, яка має покращити ситуацію із вивезенням сміття у Львові та порадив міській владі вести діалог з мешканцями сусідніх громад.

"Я вважаю, що Львів має бути чистим. Це є зона відповідальності міського голови особисто, а також міської ради. Але ми вже бачимо не один тиждень, місяць, а напевно, і рік, що проблема твердих побутових відходів не вирішується. Мешканці міста Львів не повинні страждати від безгосподарності і безпорадності міських чиновників", – наголосив Володимир Гройсман.

За його словами, у бюджеті Львова у результаті фінансової децентралізації є досить коштів для вирішення проблеми, а саме: у 2017 році бюджет розвитку міста складе 1 млрд 800 млн грн.

Нагадаємо, вчора Львівська мерія вирішила звернутися до уряду та повторно до обласної і державної комісій з ТЕБ і НС щодо надання дозволу на вивіз сміття на обласні та українські сміттєзвалища.

Цього ж дня міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що уряд та обласна рада буксують скликання цієї комісії.

Додамо, що Володимир Гройсман уже заявляв про те, що владнати проблему зі львівським сміттям має міськрада.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.