Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Самбірський район

Понеділок, 30 січня 2017, 17:58

У Бісковицькій об'єднаній громаді відбулися вибори старост

Самбірський район

29 січня стартували перші вибори старост сіл Бісковицької об’єднаної громади.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявив начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської ОДА Федір Алєйніков, це були перші вибори старост сіл, які належать до Бісковицької сільської об’єднаної територіальної громади Самбірського району.

"За результатами голосування старостою с. Максимовичі стала Галина Коваль, с. Лановичі – Генріх Трач, сіл П’яновичі і Ратава – Володимир Мотренко. Загалом участь у голосуванні взяли 832 особи. Явка склала 61,58%", – наголосив Федір Алєйніков.

На кожну посаду старост претендували по одному кандидату, усі – позапартійні самовисуванці. Аби бути обраним, за кандидата мало бути подано більше половини голосів виборців, які взяли участь у голосуванні.

Нагадаємо, у жовтні минулого року Львівська обласна рада затвердила перспективний план Самбірського району.

Тут буде 12 територіальних громад: Новокалинівська, Самбірська, Рудківська міські громади; Воле-Баранецька, Луківська, Ралівська, Бабинська, Бісковицька, Воютицька, Чукв’янська та Вільшанська сільські громади, а також Дублянська селищна громада.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.