Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

забруднення довкілля

Вівторок, 31 січня 2017, 12:55

Львівщині забракло 45 мільйонів на охорону довкілля

забруднення довкілля

Львівська облрада забрала із обласної програми охорони здоров'я 45 млн грн та передала ці кошти на екологію.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів із сесії Львівської обласної ради.

Сьгодні на сесії Львівської обласної ради депутати проголосували за внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік. Це рішення підтримали 65 депутатів.

Зокрема, йдеться про виділення 45 млн грн для "Охорони та раціонального використання природних ресурсів" за програмою охорони навколишнього середовища на 2016-2020 рр.

Як повідомив директор департаменту екології Львівської ОДА Руслан Гречаник, 45 млн грн вдалося отримати завдяки залишкам коштів у спеціальному фонді за програмою "Субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування регіональних систем охорони здоров'я для здійснення заходів з виконання спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку проекту "Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей".

Нагадаємо, програму охорони навколишнього середовища на 2016 – 2020 роки депутати затвердили ще у квітні 2016 року.

Одним із основних напрямків програми є зменшення обсягів скидання неочищених та недостатньо очищених стоків у водні об’єкти, а також поліпшення екологічного стану поверхневих вод басейнів рік Дністер, Західний Буг, Сян. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.