Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Володимир Сивохіп

Четвер, 2 лютого 2017, 13:42

Ніхто не хоче керувати Львівською філармонією

Володимир Сивохіп

Жоден кандидат не подався до участі у конкурсі на посаду генерального директора Львівської обласної філармонії.

Про це сьогодні повідомив генеральний директор Львівської філармонії Володимир Сивохіп у Львові.

«Я не моніторю ситуацію дуже критично, але поки що немає кандидатур на пост генерального директора Львівської обласної філармонії, – розповів Володимир Сивохіп. – Важко сказати чому напевне. Зараз закладу потрібні ремонти, численні оновлення. Не кожен хоче тим займатися».

Володимир Сивохіп сам не поспішає подавати документи на конкурс, хоч впевнений у підтримці колективу. Натомість він не знає, чи затвердять його кандидатуру вдруге в обласній раді.

«Я багато зробив для філармонії. Зараз прийшов час оцінити свій вклад. Зупинитися, задуматися. А вже тоді приймати якесь рішення», – пояснив він.

Нагадаємо, філармонія є установою Львівської обласної ради. Управління майном спільної власності Львівської облради 13 січня оголосило конкурс на заміщення посади генерального директора Львівської обласної філармонії. Конкурс триває до 13 лютого. Станом на сьогодні створено конкурсну комісію, перше її засідання призначено на 23 лютого.

Для того, аби претендувати на посаду генерального директора філармонії, треба володіти державною мовою, мати відповідну вищу освіту, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, здатність за моральними якостями й професійним рівнем виконувати посадові обов’язки директора закладу.

Переможцями конкурсів на посаду директора КЗ Львівської облради стали Роман Береза, Микола Гнатенко та Володимир Похмурський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.