Стартував конкурс на директора "Галсільлісу"

пʼятниця, 3 лютого 2017 р. о 14:32
Стартував конкурс на директора "Галсільлісу"
Галсільліс

Львівська обласна рада проведе конкурс на посаду гендиректора "Галсільлісу".

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

За результатами першого засідання конкурсної комісії з проведення відбору кандидата на посаду генерального директора обласного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства "Галсільліс", облрада оголосила про прийом документів від кандидатів на цю посаду.

Основні вимоги до претендентів: повна вища спеціальна лісотехнічна освіта; стаж роботи не менше 5 років; досвід керівної роботи у лісовій галузі не менше 5 років; володіння державною мовою.

Документи від кандидатів прийматимуться до 20 лютого цього року, а опісля відбудеться сам конкурс на посаду гендиректора підприємства, якого оберуть терміном на 5 років.

Нагадаємо, 31 січня на сесії Львівської обласної ради депутати проголосували за створення комісії з конкурсного відбору генерального директора обласного комунального спеціалізованого підприємства "Галсільліс".

Ще з 12 січня 2017 року в.о. генерального директора ЛГП "Галсільліс" призначили Володимира Мельника. Попередній очільник підприємства Петро Пешко у вересні 2016 року написав заяву на звільнення, однак з того часу до січня він залишався в.о. директора підприємства.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024