Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Понеділок, 6 лютого 2017, 11:00

Чинна влада продовжує «тарифний геноцид» українців, – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Керівник Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк на своїй сторінці у Facebook повідомив, що на українців очікує чергове подорожчання комунальних послуг.

Про це інформує прес-служба «Батьківщини» Львівщини.

Михайло Цимбалюк зазначив, що Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг підвищила тарифи на послуги центрального водопостачання та водовідведення.

«Відтепер українцям доведеться платити до трьох гривень більше за кубометр води. Порожнітимуть гаманці в мешканців України і через те, що НКРЕКП пропонує стимулююче регулювання тарифів – як результат за електрику будемо платити більше на 10-50%. І все це відбувається на тлі того, що влада навіть не думає дослухатися до пропозиції «батьківщинівців» зменшити необґрунтовану ціну на природний газ», – наголосив Цимбалюк.

За словами очільника «Батьківщини» Львівщини, вкотре ми в нашій країні стаємо свідками ситуації, коли влада однією рукою дає, а іншою забирає.

«Забирає в рази більше… на жаль. І та мінімальна зарплата в 3200 гривень в сучасних економічних умовах стає ще мізернішою у порівнянні зі старими посадовими окладами», – підсумовує Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.