Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівспецкомунтранс

Понеділок, 6 лютого 2017, 12:33

Львівспецкомунтранс перевіряє компанія «ДК-Україна»

Львівспецкомунтранс

З 6 лютого ТзОВ «Аудиторська компанія «ДК-Україна» перевірятиме фінансову діяльність КП «Львівспецкомунтранс» у 2016 році.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За словами керівника міського департаменту житлового господарства та інфраструктури Сергія Бабака, зовнішнього аудитора обирали на конкурсі через систему ProZorro і «ДК-Україна» була єдиною компанією, яка взяла участь у конкурсі.

Вартість надання послуг – 150 тис грн, а оплату здійснюватимуть впродовж 30 днів із дня надання послуг.

Як заявив Сергій Бабак, перевіркою має бути охоплено 100% надходжень та загальної суми використання коштів бюджету на поповнення статутного капіталу підприємства в 2016 році.

За його словами, згідно з умовами конкурсу, усі компанії, що подавались, повинні були входити в 10 найкращих міжнародних мереж аудиторських компаній.

Нагадаємо, виконавчий комітет міськради прийняв рішення про проведення зовнішнього незалежного аудиту ЛКП «Львівспецкомунтранс» за 2016 рік.

Ще 20 грудня 2016 року депутати Львівської міськради вирішили звернутися до правоохоронних органів через діяльність ЛКП «Львівспецкомунтранс» на території заводу «Львівхімсільмаш», що у промзоні між Рясним та Білогорщею. Депутати вимагали прозвітувати директора Тараса Стефанишина щодо діяльності підприємства.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.