Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Кохавинська паперова фабрика

loda.gov.ua

Вівторок, 7 лютого 2017, 11:44

У Кохавинську паперову фабрику інвестували понад два мільйони євро

Кохавинська паперова фабрика

У Жидачівський районі на 12% зросло промислове виробництво.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявив в.о. голови Жидачівської РДА Василь Татарин під час звіту за 2016 рік, минулого року промислові підприємства району реалізували продукції на 1 млрд 670 млн грн, що на 183 млн грн більше ніж у 2015 році.

Також було зафіксовано зростання промислового виробництва на 12%. 

За його словами минулого року в модернізацію виробництва на Кохавинській паперовій фабриці залучили 2,5 млн євро. Нове обладнання для підприємства постачали із країн ЄС – Італії, Чехії та Польщі.

"Це для Кохавинської паперової фабрики дуже важливо, адже значно зросли продажі продукції, особливо це стосується експорту. Реконструкцію основних виробничих потужностей на цьому підприємстві завершили наприкінці листопада 2016 року. Окупність проекту – близько 5 років", – наголосив Василь Татарин.

Зазначимо, у планах на 2017 рік – відкриття в смт. Гніздичеві цеху з пошиття робочого одягу ПП "Техпостач", а також відновлення роботи ПАТ "Жидачівський ЦПК".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.