Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   Вівторок, 7 лютого 2017, 13:02

Питанням про НАТО влада відвертає увагу українців від інших проблем в державі, – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Нинішня влада вкотре почала говорити про членство України в НАТО.

Звісно це дуже добра розмова, але, на превеликий жаль, її розпочинають для того, аби відвернути увагу українців від основних проблем, яких накопичилося в країні більше, ніж вдосталь. 

Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, повідомляє прес-служба обласного партосередку.

Очільник «Батьківщини» Львівщини нагадав, що минулого тижня Президент України повідомив журналістам, що має намір провести референдум щодо НАТО і якщо українці проголосують «за», то він докладе максимум зусиль, щоб наша країна стала повноцінним членом Північноатлантичного Альянсу.

«Якщо зусилля будуть пропорційними до тих, які президент доклав до безвізового режиму з ЄС, то його обіцянка видається доволі таки песимістичною», – зазначив Михайло Цимбалюк.

Головний «батьківщинівець» Львівщини  наголошує, що влада розуміє, що це просто черговий виверт, бо, на жаль, доки ми не завершимо війну на сході, членство у НАТО нам наразі не бачити.  За словами Михайла Цимбалюка, «Батьківщина» підтримує ідею євроатлантичної інтеграції України, адже це надає безпеку та гарантію цілісності держави.

«Ми також не виключаємо перспективи референдуму, але ми за голосування, яке реально піде на користь вирішенню цього питання, а не задля підвищення політичних псевдорейтингів нинішній владі», – вважає Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.