Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Теодор Дяків

Вівторок, 7 лютого 2017, 15:05

Дяків забанив Надію Савченко на РУНУ

Теодор Дяків

Громадська платформа "РУНА" та народний депутат Надія Савченко припиняють активну співпрацю.

Про це повідомляє офіційний сайт громадської платформи "РУНА".

У повідомленні йдеться, що громадська платформа "РУНА" розпочала свою роботу від початку 2015 року. Нещодавно у своїй діяльності ми об'єдналися із народним депутатом Надією Савченко.

З часом ми дійшли взаємного рішення, що з причини розбіжностей у баченні базових ідеологічних та структурно-організаційних засад, які мали місце під час спільної системної роботи, Громадська платформа "РУНА" та Надія Савченко припиняють активну співпрацю. У той же час, ми не виключаємо ймовірності подальшої спільної роботи над певними проектами, за умов перебування в рамках різних ідеологічних структур.

Хочемо щиро подякувати Надії за хай і недовгу, проте плідну співпрацю.
Громадська платформа "РУНА"  продовжує діяльність у своїх фундаментальних напрямках, керуючись задекларованими ідеологічними засадами.

Нагадаємо, що презентацію громадської платформи "РУНА" нардепиня Надія Савченко провела наприкінці грудня у Львові разом з місцевим громадсько-політичним діячем Теодором Дяківим.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.