Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ремонт доріг на Львівщині

Четвер, 9 лютого 2017, 12:48

Сколівщина витратила 70 мільйонів на ремонт доріг

ремонт доріг на Львівщині

Минулого року на ремонт доріг загального користування у Сокальському районі скерували 72,4 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявив під час звіту про виконану роботу у 2016 році голова Сокальської РДА Олег Пелих, минулого року за кошти державного бюджету провели ремонт дорги Р15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква (відрізок на території Межирічанської та Сілецької сільських рад) на 11,4 млн грн.

Також відремонтували дорогу Т14-10 Броди – Червоноград (на території Межирічанської сільської ради) на 30,5 млн грн.

Серед найбільших відремонтованих ділянок також автодороги Сокаль – Червоноград у 11 млн грн, Сокаль – Стоянів на території Сокальської міської ради у 1 млн 554 тис грн, Сокаль – Бояничі (на території Опільської сільської ради) у 6 млн 905 тис грн.

Олег Пелих додав, що крім доріг загального користування протягом 2016 року проводились роботи на дорогах Рава-Руська – Гайок, Шарпанці – Тартаків (на території Боб'ятинської сільської ради), Ульвівок – Забужжя (на території Телязької сільської ради), Комарів – Переспа (на території Переспівської сільської ради) та інших.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.