Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Австрійське консульство

П'ятниця, 10 лютого 2017, 18:08

Австрійське консульство у Львові оселилось на Чупринки

Австрійське консульство

Відновило роботу Почесне Консульство Республіки Австрія у Львові.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Диппредставництво, що на вулиці генерала Чупринки, 6 очолює Маркіян Мальський. Воно обслуговуватиме жителів шести Західних областей України: Львівської, Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Тернопільської та Рівненської. Окрім Львова почесне консульство Австрії є у Чернівцях, Одесі, Дніпрі, Харкові.

Як зауважив керівник Представництва МЗС України у Львові В’ячеслав Войнаровський, історія дипломатичних відносин Львова з Австрією налічує майже сто років.

Надзвичайний і Повноважний Посол Австрійської Республіки в Україні Гермінне Поппелер прокоментувала відновлення роботи консульства:

"Для нас почесні консули дуже важливі. Особливо тут, на Заході, де є історична цінність сучасних відносин між Україною та Австрією. Ми хочемо зробити їх інтенсивнішими. Сподіваємось, що в особі Почесного Консула ми цього досягнемо."

Нагадаємо, що торік у жовтні Маркіяна Мальського призначили Почесним Консулом Республіки Австрія у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.