Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

перинатальний центр у Львові

Вівторок, 14 лютого 2017, 10:34

На перинатальний центр у Львові просять виділили додаткові кошти

перинатальний центр у Львові

Колектив Львівського перинатального центру звернувся до Львівської облради з проханням дофінансувати реконструкцію закладу. 

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Зокрема, вчора під час засідання комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту, молодіжної політики, фізичної культури та спорту, колектив Львівського перинатального центру звернувся щодо виділення додаткових грошей з обласного бюджету для відновлення роботи закладу.

За словами медиків, коштів, виділених урядом, є недостатньо для завершення необхідних робіт.

«Дуже важливо, аби Перинатальний центр запрацював ще цього року. Тому Львівська обласна рада зобов’язана розглянути  можливість виділення коштів на співфінансування ремонтних робіт», – наголосив голова профільної комісії з питань охорони здоров’я Михайло Гичка.

За його словами, на завершення ремонту закладу необхідно ще 180 млн грн.

Нагадаємо, минулого тижня уряд прийняв рішення про виділення державної субвенції у 45 млн грн на відновлення будівельних робіт у Львівському обласному перинатальному центрі. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.