Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

перинатальний центр у Львові

Четвер, 9 лютого 2017, 14:16

Перинатальний центр у Львові отримає 45 мільйонів

перинатальний центр у Львові

Уряд виділить 45 млн грн на закінчення реконструкції Львівського обласного клінічного перинатального центру.

Про це повідомила народний депутат з Львівщини Оксана Юринець на своїй сторінці у Фейсбуці.

Зокрема, вчора на засіданні уряду було прийнято рішення про виділення коштів на добудову Львівського перинатального центру.

«Ми неодноразово зверталися із цим питанням і до профільного Міністерства, і до попереднього уряду. Закінчення ремонту перинатального центру – одна із найбільших проблем Львова. Сотні фахових лікарів – без роботи», – наголосила Оксана Юринець.

Нагадаємо, у рамках поїздки до Львівщини 27 січня прем'єр-міністр України Володимир Гройсман пообіцяв знайти можливості для добудови Перинатального центру у Львові.

Однак ще наприкінці 2016 року Гройсман заявляв, що у проекті бюджету на наступний рік передбачені видатки на реконструкцію перинатального центру у Львові.

А у вересні 2016 року медики перинатального центру влаштували мітинг перед будівлею Львівської обласної ради щодо пришвидшення робіт з реставрації будівлі та вирішити питання із працевлаштуванням лікарів. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.