Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівобленерго

Вівторок, 14 лютого 2017, 11:30

Віялові вимкнення електрики запровадять у семи областях України

Львівобленерго

Наразі Львівщини у цьому переліку немає.

Про це повідомляє Інтаерфакс-Україна.

За підсумками вчорашнього засідання Антикризового енергетичного штабу, було вирішено відключити електроенергію у Харківській, Дніпропетровській, Київській Чернігівській, Запорізькій, Сумській та Черкаській областях.

"Штаби цих областей мають проаналізувати кризові ситуації, які можуть бути пов'язані з обмеженням енергопостачання. Передусім щодо забезпечення населення енергопостачанням і теплом. Також розглянути роботу промпідприємств, що працюють в невпинному режимі з позиції добових графіків пікових навантажень", – наголосив віце-прем'єр Геннадій Зубко.

Нагадаємо, Антикризовий енергетичний штаб запропонував уряду ввести режим надзвичайної ситуації в енергосистемі країни через припинення постачання антрациту з окупованих районів Донбасу.

Запаси вугілля на складах ТЕС і ТЕЦ України протягом січня 2017 року зменшилися на 5,5% (на 113,3 тис. тонн) і до 1 лютого становили 1 млн 948,2 тис тонн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.