Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

медична допомога

Середа, 15 лютого 2017, 11:30

У 2017 році за кошти ДФРР профінансують медицину та спорт

медична допомога

30% коштів ДФРР мають спрямовувати на спорт, енергоефективність та медицину.

Про це повідомила прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Як заявив перший заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства В'ячеслав Негода, у 2017 році 30% коштів державного фонду регіонального розвитку регіони мають спрямовувати на три напрямки, по 10% на кожен.

Йдеться про розвиток спортивної інфраструктури, енергоефективність державних та комунальних навчальних, а також медичних закладів.

Також ще 10% коштів ДФРР будуть спрямовані на розбудову мережі сервісних центрів надання адміністративних послуг, а відбір регіональних проектів та програм на 60% уже проходитиме за встановленим порядком.

"Інвестиційні програми і проекти, термін реалізації яких становлять більше одного року і які, починаючи з 2015 року фінансуються за рахунок коштів ДФРР, включаються до переліку інвестиційних програм і проектів поза конкурсом щороку до завершення реалізації", – додав В'ячеслав Негода.

Нагадаємо, цього року Львівська область подала 267 інвестиційних проектів, які фінансуватимуться з ДФРР.

Найбільше проектів подав Пустомитівський район – 31, Жовківський – 27, Старосамбірський – 18, Самбірський – 24. Більшість поданих проектів від Львівщини, які оприлюднені на сайті міністерства, стосуються ремонту шкіл та народних домів, вуличного освітлення, дитячих майданчиків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.