Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Лісовоз

Середа, 15 лютого 2017, 15:51

Державні лісгоспи Львівщини отримали 40 мільйонів на техніку

Лісовоз

За цю суму придбали 4 лісовози, 11 тракторів та форвардер.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявив начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека, минулого року державні лісгоспи закупили нової техніки, обладнання на 42,7 млн грн.

Йдеться про 11 одиниць нової тракторної техніки, один форвардер, 4 лісовозних автомобілі з причепами та гідроманіпуляторами на 17,3 млн грн.

Серед підприємств, які оновили тракторний парк: ДП "Бібрське ЛГ", ДП "Дрогобицьке ЛГ", ДП "Золочівське ЛГ", ДП "Радехівське ЛМГ", ДП "Сколівське ЛГ".

Також ДП "Бродівське ЛГ" закупило форвардер Амкодор 2662-01 вартістю 5 млн 740 тис грн, ДП "Буське ЛГ"– 2 лісовози з причепами та гідроманіпуляторами на 3 млн грн, ДП "Бібрське ЛГ" – лісовіз МАЗ-6317Х9 вартістю 1,6 млн грн, ДП "Радехівське ЛГ" – лісовіз з причепом та гідроманіпулятором вартістю близько 900 тис грн.

"Упровадження нової лісовозної та трелювальної техніки значно зменшить витрати на паливно-мастильні матеріали, скоротить витрати на ремонт і утримання застарілої, фізично зношеної автомобільної та тракторної техніки", - зауважив Анатолій Дейнека.

Також було закуплено нових ліній, верстатів та обладнання на 19,5 млн грн. 

"Курс на оновлення та модернізацію техніки триватиме і в 2017 році – планується придбання техніки й обладнання на 41 млн грн", – додав Анатолій Дейнека.

Нагадаємо, вчора депутати обласної ради затвердили Програму розвитку лісового господарства Львівської області на 2017-2021 роки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.