Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

підприємства Львівщини

П'ятниця, 17 лютого 2017, 17:42

Підприємствам Львівщини рекомендують працювати у нічний час

підприємства Львівщини

Наразі у області не планують проводити "віялові" відключення електроенергії.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як наголосив сьогодні за підсумками засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський, у області не вимикатимуть електроенергію, однак мешканців Львівщини закликають зменшити її споживання.

Також економити електроенергію запропонували і промисловим підприємствам Львівщини. Зокрема, порекомендували зменшити використання електроенергії, переглянути графіки роботи та перенести виробництво на нічний час.

"На Добротвірській ТЕС домовилися перенести планові ремонти на енергогенерувальних компаніях, а державному підприємству "Львіввугілля" запропонували збільшити обсяги видобутку вугілля", – додав Ростислав Замлинський.

Нагадаємо, 15 лютого в Україні запровадили надзвичайний стан у сфері енергетики. Мінрегіонбуд доручив головам ОДА та обленерго розробити графіки зменшення енергоспоживання у пікові години.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.