Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

перинатальний центр

Вівторок, 28 лютого 2017, 18:25

Для реконструкції Перинатального центру у Львові продадуть комунальні приміщення

перинатальний центр

У перелік входить приміщення універмагу на площі Ринок та колишньої друкарні на вул. Пекарській.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Сьогодні під час засідання комісії з питань комунального майна та приватизації облради було вирішено виставити на прдаж об’єкти комунальної власності. Частину з вилучених коштів скерують на реконструкцію Львівського обласного перинатального центру.

Зокрема, планують продати приміщення колишньої друкарні на вул. Пекарській, 11 та приміщення фтизіопульмонології на вул. Лемківська, 24, Личаківській, 233, Устияновича, 14, які зараз проходять процес реорганізації.

"Також у переліку є приміщення універмагу на площі Ринок, 32. Для реконструкції Перинатального центру потрібно велику суму коштів. Це приміщення за попередніми оцінками вартує близько 50 млн грн. Ми попередньо говорили з представниками трудового колективу, і прийняли спільне рішення, аби 50% із цих виручених грошей, скерувати на реконструкцію. Решту – піде у бюджет розвитку Львівської області", – зазначив заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк.

Нагадаємо, Львівський перинатальний центр закрили у 2013 році.  Цього року на його реконструкцію передбачено 107 млн грн, однак цих коштів є замало щоб завершити її наприкінці року. Відтак, потрібне додаткове фінансування, зокрема, раніше облрада повідомляла, що планує виділити на нього 35 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.