Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

площа Митна

Четвер, 2 березня 2017, 11:33

У травні у Львові відкриють площу Митну

площа Митна

Вартість усіх робіт становила 6 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як наголосила начальник управління охорони історичного середовища міськради Лілія Онищенко, до 3 травня заплановано відкрити площу Митну після реконструкції.

«У 2016 році тут виконано робіт на суму 3 млн 758 тис грн. Зараз тривають ремонтні роботи у підземному переході та відновлення фасаду Музею Пінзеля. До робіт долучився підземний перехід, ремонт якого спочатку взагалі не був передбачений. Плануємо до Дня міста усі роботи завершити та відкрити площу», – заявила Ліля Онищенко.

За її словами, на площі Митній буде "сухий2 фонтан, а скульптура хлопчика із фонтану нікуди не зникне.

Нагадаємо, на початку липня 2015 року на площі Митній стартували роботи з заміни аварійних водопровідних мереж та каналізаційного колектора. Роботи з реконструкції площі передбачають пониження площі, заміну верхнього покриття та усіх комунікацій, "осушення" фонтану, влаштування вуличних меблів та висадку нових зелених насаджень.

Попередня вартість реконструкції площі складає 6 млн гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.