Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ярмарок

П'ятниця, 3 березня 2017, 11:57

Міськрада профінансує 12 фестивалів та культурних заходів у Львові. Перелік

ярмарок

У Львові відбудеться театральний фестиваль "Кіт Гаватовича", міжнародний БандурФест на Сихові, а також покажуть документальний фільм про АТО.

Відповідне рішення сьогодні ухвалили на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради, передає кореспондент Варіантів.

Львівська міськрада виділила 700 000 гривень громадським організаціям на організацію та проведення 12 фестивалів та культурних заходів.

Найбільшу суму, 88 500 гривень, отримає ГО "Колегіум музікум" на "ЛюдкевичФест. Фестиваль вшанування пам’яті класика української музики Станіслава Людкевича".

За 85 512 гривень Львівське обласне відділення творчої спілки "Конгрес літераторів України" організує театральний фестиваль "Кіт Гаватовича".

А ГО "Інтерактивний екотеатр "Вітер змін" покаже документальну виставу на основі свідчень людей, що отримали досвід війни в зоні АТО. На це міськрада виділила 83 000 гривень.

Приблизні дати та місця проведення всіх 12 культурних заходів у Львові наразі не відомі.

Зазначимо, передбачені 700 000 гривень громадські організації отримають із міського бюджету у межах програми "Зробимо Львів кращим".

До 31 травня Львівська міськрада повинна укласти всі договори з громадськими організаціями на реалізацію проектів.

Нагадаємо, мерія також виділила 120 000 гривень громадським організаціям на розробку туристичних маршрутів у Львові. Одна із Го планує облаштувати в місті туристичний маршрут для незрячих.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.