Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Меморіал атовцям

П'ятниця, 3 березня 2017, 13:19

У Львові встановлять меморіальні таблиці двом загиблим бійцям АТО

Меморіал атовцям

На фасадах львівських шкіл №60 та №37 встановлять меморіальні таблиці Максиму Дзюбану та Михайлу Кварцяни.

Відповідне рішення сьогодні ухвалили на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради, передає кореспондент Варіантів.

Сьогодні виконком Львівської міської ради погодив встановлення меморіальних таблиць двом загиблим учасникам АТО на фасадах шкіл №60 та №37.

"Із метою увіковічення пам’яті погодити встановлення меморіальної таблиці учаснику антитерористичної операції Максиму Дзюбану на фасаді середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 60 (вул. П. Полтави, 32)", – йдеться у проекті рішення.

Також меморіальну таблицю встановлять бійцю АТО Михайлу Кварцяни на фасаді спеціалізованої середньої загальноосвітньої школи № 37 з поглибленим вивченням французької мови (вул. Личаківська, 38).

Зазначимо, Михайло Кварцяни загинув біля Станиці Луганської у травні 2015 року, Максим Дзюбан – біля Луганського аеропорту в серпні 2014 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.