Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Грибовицьке сміттєзвалище

П'ятниця, 3 березня 2017, 14:55

Львів отримає 650 тисяч євро на Грибовичі

Грибовицьке сміттєзвалище

Франція планує надати Львівській меськраді грант у 650 тисяч євро на закриття та рекультивацію Грибовицького сміттєзвалища.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як сьогодні заявив міський голова Львова Андрій Садовий, французький уряд ухвалив рішення про надання гранту у розмірі 650 тисяч євро на повний пакет проектної документації щодо закриття та рекультивації Грибовицького сміттєзвалища.

"Всі роботи, відповідно до умов гранту, виконає французька компанія Еджіс, яка має досвід розробки проекту рекультивації та нагляду за роботами на одному з найбільших в Європі сміттєвих полігонів у Марселі", – наголосив Андрій Садовий.

За його словами, Мінрегіонбуд ще не затвердив угоду з Європейським інвестиційним банком щодо виділення коштів на рекультивацію сміттєзвалища.

Зазначимо, у березні має стати відомо, яку суму передбачили у ЄІБ для міста на проведення рекультивації сміттєзвалища у Грибовичах. А ще 30 січня Апеляційний суд зобов'язав Львівську міську раду провести рекультивацію Грибовицького сміттєзвалища.

Нагадаємо, цього тижня в Україні заблокували 18 машин із львівським сміттям.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.