Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Музика

Середа, 15 серпня 2012, 15:03

Музичні гурти на фестивалі «Захід» виступатимуть безкоштовно

З 17 по 19 серпня 2012року у с. Родатичі Городоцького району, що на Львівщині відбудеться музичний фестиваль «Захід». Учасники фестивалю, серед яких українські та закордонні рок-зірки погодились виступити без гонорарів.

Про це повідомив під час сьогоднішньої прес-конференції організатор фестивалю Яків Матвійчук.

"Медійна присутність нам дозволяє переконувати гурти виступати без грошей. Для них це цікаво, тому що це у першу чергу для них піар"   – розповів пан Матвійчук. 

У програмі фестивалю зазначено про виступ наступних колективів – Тартак, Тол, O.Torvald, Крихітка, Ляпис Трубецкой, Роллікс, Бумбокс, Анна, Тостер, Гуцул Каліпсо, Qarpa, Zdob Si Zdub, КораЛЛі, theВйо та багато інших.

Окрім великої сцени будуть діяти також дві малі сцени, де відбуватимуться театральні, літературні та акустичні виступи. Зокрема свою акустичну програму представить Сергій Підкаура, учасник гурту theВйо, гурт Drumтиатр, Артем Полежака та багато інших.

Щодо інфраструктури та транспортних зв'язків, то організатор запевнили про покращення умов та безпеки наметового містечка. Зі Львова до Родатичів курсуватимуть автобуси. Деталі – на сайті фестивалю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.