Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Вівторок, 7 березня 2017, 14:05

Депутати Львівської облради пересварились через приватизацію 7 об'єктів

Львівська облрада

Серед них – універмаг, що на пл. Ринок, 32.

Про це передає кореспондент Варіантів зі сесії Львівської обласної ради.

Сьогодні під час обговорення питання "Про приватизацію об’єктів спільної власності територіальних громад області", обласні депутати пересварились через те, яким способом потрібно приватизовувати комунальне майно. 

Зокрема, депутати погодились із тим, що всі об'єкти, які запланували продати способом викупу, потрібно продавати виключно через аукціон, адже тільки таким чином можна отримати більше коштів від приватизації. І, відповідно, спрямувати більшу суму на перинатальний центр у Львові.

Більше того, як з'ясувалося згодом, у переліку об'єктів приватизації є універмаг, що на пл. Ринок, 32. Зараз там знаходиться пивоварня "Правда" львівського холдингу емоцій !Fest. Втім, у проекті рішення даного питання Варіанти не знайшли серед об'єктів приватизації універмагу на пл. Ринок.

Однак, як повідомляв раніше заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк, це приміщення, за попередніми оцінками, вартує близько 50 млн грн і половина доходів від його продажу виділять на реконструкцію перинатального центру.

Зазначимо, 50% отриманих коштів від приватизації усіх 7 об'єктів нерухомого майна планують скерувати на реконструкцію Львівського обласного клінічного перинатального центру, що на вулиці Дж. Вашингтона, 6.

Відтак, згідно з проектом рішення, обласна рада виставляє на приватизацію способами аукціону, конкурсу та викупу 7 об'єктів:

Наразі у депутатів Львівської облради триває позапланована перерва.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.