Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

музей «Бойківщина»

Mapio.net

П'ятниця, 10 березня 2017, 17:13

На Львівщині вдруге обиратимуть керівника музею «Бойківщина»

музей «Бойківщина»

Львівська облрада оголосила конкурс на керівників музею «Бойківщина» та заповідника «Давній Пліснеськ».

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Зокрема, управління майном спільної власності Львівської облради оголосило конкурс на заміщення посади директорів КЗ ЛОР «Історико-етнографічний музей «Бойківщина» та «Адміністрація історико-культурного заповідника «Давній Пліснеськ».

«Історико-етнографічний музей «Бойківщина» знаходиться на площі Андрія Чайковського, 4 у Самборі, а «Адміністрація історико-культурного заповідника «Давній Пліснеськ» – у селі Підгірці Бродівського району.

Основними вимогами до кандидатів є: повна вища освіта; стаж роботи у сфері культури не менше 3 років; володіння державною мовою; знання законодавства в галузі культури, охорони праці; володіння іноземною мовою; не пенсійний вік.

Документи приймаються з 10 до 30 березня 2017 року, а перше засідання комісії з конкурсного відбору відбудеться 20 квітня.

Конкурсну комісію із відбору кандидатів планують сформувати 19 липня, а перше засідання вона має провести 19 серпня.

Зазначимо, у липні облрада уже оголошувала конкуос на з відбору кандидатів на посаду керівника заповідника «Давній Пліснеськ». Щодо музею «Бойківщина», то у вересні минулого року конкурсна комісія не підтримала кандидатуру діючого директора Роксоляни Данчин.

Нагадаємо, у лютому цього року депутати Львівської облради проголосували призначення керівників комунальних закладів області на основі конкурсу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.