Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ліси Львівщини

Понеділок, 13 березня 2017, 13:51

У парку Сколівські Бескиди висадять нові дерева

ліси Львівщини

У трьох національних природних парках висадять близько 20 тисяч саджанців дерев.

Про це повідомила прес-служба Міністерства екології та природних ресурсів України.

У національних природних парках «Синевир», Карпатський та «Сколівські Бескиди» будуть висаджені 20 тисяч саджанців дерев на частково знеліснених ділянках карпатських парків.

«Спільні зусилля з відтворення та збереження лісів є довготривалими інвестиціями, що допомагають охороняти природу вже сьогодні, а також налагоджувати діалог з місцевими громадами та створюють імідж нашої країни на міжнародній арені», – наголосив директор департаменту з питань заповідної справи Міністерства екології України Ігор Іваненко.

Відтак, під час першого етапу програми «Разом за природу» буде висаджено саджанці дерев на територіях НПП«Синевир», НПП «Сколівські Бескиди» та Карпатського національного природного парку.

Нагадаємо, у лютому депутати Львівської облрди затвердили Програму розвитку лісового господарства Львівської області на 2017-2021 роки. Згідно з нею, на відновлення лісів Львівщини потрібно три мільярди гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.