Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Парасюк

Середа, 15 березня 2017, 14:11

Парасюк дострибався до кримінальної справи

Володимир Парасюк

Народного депутата України Володимира Парасюка звинувачують у насильстві проти правоохоронців.

Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Фейсбуці.

Слідче управлінням ГУНП в Донецькій області під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області відкрило кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу" Кримінального кодексу України за напад на поліцейських під керівництвом народного депутата Володимира Парасюка.

"Блокада стала вже сімейним бізнесом для організаторів. Сьогодні, 15 березня 2017 року, Олексій Парасюк, двоюрідний брат "народного обранця", надав свідчення слідчим поліції Донеччини: "500 гривень за два дні" та "все включено", – заявив В'ячеслав Аброськін.

Зазначимо, 14 березня біля Слов'янська Володимир Парасюк, який їхав із Харкова з людьми, що мали приєднатися до блокади ОРДЛО, побився із донецькими поліцейськими.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.