Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Російський культурний центр

Середа, 15 березня 2017, 18:03

Львівська облрада виграла суд у Російського культурного центру

Російський культурний центр

Центр має звільнити приміщення на вул. Короленка, 1а у Львові.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Зокрема, 9 березня Львівський апеляційний господарський суд ухвалив рішення, згідно з яким Російський культурний центр, що розміщувався в будівлі на Короленка, 1а у Львові, має звільнити приміщення від орендарів.

«Апеляційним господарським судом прийнято рішення про виселення Російського культурного центру із приміщення на вулиці Короленка, 1а. Наступний крок – до роботи приступить виконавча служба», – заявив заступник голови Львівської облради Володимир Гірняк.

Зазначимо, ЛМГО «Російське товариство імені Пушкіна» подало апеляційну скаргу на рішення Господарського суду.

Нагадаємо, на початку грудняоку 2016 р Господарський суд Львівської області постановив виселити орендарів із приміщення по вул. Короленка, 1а.

Рішення виселити Російський культурний центр із комунальних приміщень депутати облради прийняли 25 жовтня 2016 року. Тоді ж депутати визначили, що приміщення на вул. Короленка, 1а повернуть у комунальну власність та  здадуть в оренду організаціям, які здійснюють діяльність, пов'язану з АТО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.