Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Парасюк

Четвер, 16 березня 2017, 17:35

Поліція Донецька виступає за зняття недоторканості з Парасюка

Володимир Парасюк

Аброськін просить Луценка зняти недоторканість із Парасюка через погрози до поліцейських.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Донецькій області.

Відтак, сьогодні заступник голови Нацполіції – начальник ГУ НП в Донецькій області В’ячеслав Аброськін під час наради заявив, що поліція Донеччини звернеться до Генерального прокурора України Юрія Луценка щодо зняття недоторканості та притягнення до відповідальності народного депутата Володимира Парасюка через погрози правоохоронцям. 

За словами Аброськіна, поведінка Володимира Парасюка до співробітників поліції є неприпустимою, а правоохронці у разі погроз мають право застосовувати зброю.

"Ми будемо звертатися до Генерального прокурора України щодо зняття недоторканості та притягнення до відповідальності народного депутата Володимира Парасюка. Ми не дозволимо принижувати поліцейських, а також погрожувати їм та їхнім рідним", – наголосив В’ячеслав Аброськін.

Нагадаємо, 14 березня через блокпост біля Слов’янська на Донеччині прямувала колона з 13 авто, в яких серед людей був також й Володимир Парасюк. За даними поліції, учасники відмовилися проходити стандартну перевірку, виникла бійка.

У результаті цього Володимира Парасюка звинуватили у насильстві проти правоохоронців, а слідче управління Національної поліції в Донецькій області відкрило кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу" Кримінального кодексу України.

Також сьогодні прем'єр-міністр Володимир Гройсман засудив дії нардепа Парасюка під час конфлікту з поліцією на Донеччині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.