Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

земельна ділянка

П'ятниця, 17 березня 2017, 17:50

На Львівщині за півтора мільйона здали в оренду дві ділянки

земельна ділянка

Під час аукціону ціна оренди двох ділянок на Бродівщині піднялася у 2,6 рази.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Держгеокадастру у Львівській області. 

Зокрема, за результатами земельного аукціону, який відбувся 14 березня, було здано в оренду 6 земельних ділянок держвласності, які знаходяться за межами населених пунктів, загальною площею 214,3 га та терміном на 7-10 років для ведення сільськогосподарського виробництва.

Розмір річної плати становить 1,49 млн грн, який орендарі сплачуватимуть щорічно до бюджету місцевих рад Бродівського району.

«При організації аукціонів ми намагаємось залучити якнайбільше потенційних покупців, що забезпечує кращу ціну оренди. В результаті зростають і можливості місцевих рад з розвитку територій громад, забезпечується прозорість у використанні земельних ресурсів на місцях. Для організації ефективних аукціонів важливою є ініціативність місцевих рад, а працівники Держгеокадастру завжди готові надати консультативну та практичну допомогу в організації відповідного аукціону», – відзначив начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області Андрій Кавецький.

Найдорожче здали в оренду 2 землі Язлівчицьої сільської ради. Ділянки площею 138 га та стартовою ціною – 560 тис грн орендували за 1,43 млн грн, відтак, орендна плата зросла в 2,6 рази, а ціна за 1 га становила 10 332 грн.

Зазначимо, у березні також планують здати в оренду10 земельних ділянок у Жовківському, Золочівському, Кам`янко-Бузькому, Миколаївському та Мостиському районах Львівської області.

Земельний аукціон відбудеться 21 березня 2017 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.