Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

велосипеди

Патрульна поліція Львова

Понеділок, 20 березня 2017, 11:58

У Львові п'яні підлітки викрали велосипеди

велосипеди

Двоє нетверезих підлітків побили 13-річних хлопців і відібрали у них велосипеди.

Про це повідомила патрульна поліція Львова на своїй сторінці у Facebook.

У суботу, близько 14:00 год., патрульні отримали повідомлення про грабіж на вулиці Бойківській. За словами заявниці, двоє осіб, нанісши її 13-річному сину та його другу-однолітку тілесні ушкодження, відібрали велосипеди.

Вже через 5 хвилин після отриманого орієнтування на вулиці Стрийській екіпаж помітив двох осіб на чорному та білому велосипедах, описи яких збігалися з орієнтуванням. Побачивши патрульних, вони намагалися втекти.

Як встановили згодом правоохоронці, крадіжку вчинили підлітки віком 15 та 16 років, які перебували у сильному стані алкогольного сп’яніння. Вони придбали пляшку горілки в одному із алкомаркетів на вулиці Сахарова і випили її на двох.

Потерпілі впізнали власні велосипеди та нападників. Останнії помістили в ізолятор тимчасового тримання. Попередня кваліфікація слідчих – розбійний напад скоєний за попередньою змовою групою осіб.

Патрульні разом із працівниками Франківського відділу поліції також склали протокол за порушення правил торгівлі алкоголем на продавця згаданого алкомаркету.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.