Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

фтизіатрична служба

loda.gov.ua

Вівторок, 21 березня 2017, 14:38

Львівська облрада дозволила продати приміщення фтизіатричної служби

фтизіатрична служба

Три амбулаторії у Львові реорганізували у єдиний Львівський обласний протитуберкульозний диспансер.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів з сесії Львівської обласної ради.

Сьогодні Львівська обласна рада прийняла постанову про реорганізацію фтизіатричної служби у Львівській області. "За" проголосували 46 депутатів.

Відтак, Львівський протитуберкульозний диспансер на вул. Лемківська, 24 у Львові та Львівську обласну лікарню позалегеневого туберкульозу на вул. Т. Бой-Желенського, 5 реорганізують у Львівський обласний протитуберкульозний диспансер.

Звільнені приміщення виставлять на продаж на аукціоні, а отримані кошти скерують на потреби охорони здоров'я, зокрема, на реконструкцію Львівського обласного перинатального центру.

Як заявляла раніше в.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірина Микичак, будуть створені амбулаторне відділення, дитяче стаціонарне відділення на 50 ліжок та відділення позалегеневих форм туберкульозу на 70 ліжок.

Також передбачено, що приміщення трьох амбулаторних відділень на вул. Лемківській, 24, вул. Личаківській, 233 та вул. Устияновича, 14 продадуть з аукціону.

Нагадаємо, на минулій сесії депутатам не вистачило голосів, щоб реорганізувати фтизіатричну службу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.