Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівське сміття

П'ятниця, 24 березня 2017, 10:14

Зі Львова вивезуть 900 тонн сміття

львівське сміття

Три міста Львівщини погодилися прийняти не більше 900 тонн львівського сміття.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради. 

Як наголосили в департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради, наразі укладено угоди з трьома містами щодо вивезення та захоронення сміття зі Львова на 900 тонн.

Також ще 6 міст у області розглядають пропозиції міста.

"Уклали угоди з трьома містами у Львівській області на захоронення загалом 900 тонн сміття. Ще 6 міст мають надати свої відповіді щодо співпраці. На жаль, угоди не є довготерміновими, як цього просить місто Львів. Вдень продукується орієнтовно 600 тонн сміття. Враховуючи перенакопичення, нам важлива співпраця на значно більші об’єми захоронення ТПВ",  – зазначили у міськраді.

Додамо, станом на сьогодні тверді побутові відходи не вивезено із 388 майданчиків.

У Залізничному районі не вивезено сміття з 53 майданчиків, у Личаківському – з 81, у Сихівському – з 43, у Франківському – з 74, у Шевченківському –з 79, у Галицькому – з 58.

Нагадаємо, раніше Львівська ОДА домовилася з керівниками міст області щодо одноразового розміщення львівського сміття. А вчора під час сесії Львівської міськради депутати вирішили звернутися до міст України з проханням прийняти сміття зі Львова.

Загалом у 2016 році Львів витратив 122 млг грн на вивезення сміття.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.