Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Великодній ярмарок у Львові

Понеділок, 27 березня 2017, 12:04

Із 8 квітня у Львові стартує Великодній ярмарок

Великодній ярмарок у Львові

ТзОВ "Львівські ярмарки", яке знову буде організатором Великодного ярмарку, змусили встановити більшу кількість смітників та забезпечити роздільний збір ТПВ.

Відповідне рішення сьогодні, 27 березня, ухвалив виконавчий комітет Львівської міської ради, передає кореспондент Варіантів.

З 8 квітня по 9 травня у Львові відбуватиметься Великодній ярмарок, який розташовуватиметься на проспекті Свободи.

У робочі дні ярмарок працюватиме з 11:00 до 22:00 год., у святкові та вихідні дні – з 10:00 до 23:00 год.

Організотором Великоднього ярмарку стало ТзОВ "Львівські ярмарки". Площа торгівельних павільйонів, об'єктів соціально-культурного призначення становить 600 кв. м.

Зазначимо, минулого року організатором Великоднього ярмарку була теж компанія "Львівські ярмарки", оскільки лише вона подалась на конкурс, який вперше організовувала міська рада. 

Цьогоріч ТзОВ "Львівські ярмарки" змусили встановити на проспекті Свободи більшу кількість смітників, аніж минулоріч.

Згідно з проектом рішення, підприємство повинне забезпечити ярмарок 40 смітниками із розрахунку не менше одного смітника на три торгові точки, 6 контейнерів для сміття, а також 5 біотуалетів та вказівників із зазначенням
найближчих громадських вбиралень. 

Водночас у 2016 році "Львівські ярмарки" встановлювали на Великодньому ярмарку 25 смітників, 4 контейнери для сміття, 4 біотуалети, а також вказівники із найближчими до місця проведення ярмарку громадських вбиралень та вбиралень у закладах харчування.

Більше того, цього року організатор Великоднього ярмарку повинен забезпечити роздільний збір твердих побутових відходів.

Також ТзОВ "Львівські ярмарки" зобов’язане щоденно прибирати територію після закінчення роботи ярмарку, здійснювати перевірку присутніх на наявність у них скляної тари та інших предметів, які можуть спричинити шкоду життю та здоров’ю відвідувачів заходу, обмежити реалізацію напоїв у скляній тарі.

За дотриманням громадського порядку під час проведення ярмарку слідкуватиме Муніципальна дружина Львова.

Нагадаємо, конкурс на проведення Великоднього ярмарку у Львові оголосили ще в середині лютого.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.