Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сергій Власенко

Прес-реліз,   Вівторок, 28 березня 2017, 11:36

Відкривати ринок землі можна тільки після всеукраїнського референдуму, – Власенко

Сергій Власенко

Земля є найбільшим стратегічним багатством, єдиним найбільшим надбанням, що ще залишилося в українців.

Про це під час прес-конференції у Львові розповів заступник голови партії ВО «Батьківщина» Сергій Власенко, повідомляє прес-служба Львівської обласної партійної організації.

За  словами Сергія Власенка, ВО «Батьківщина» завжди послідовно виступала проти відкриття ринку землі, особливо у тому варіанті, який підсовує влада.

«Ми добилися мораторію на вільний ринок земель на 2017 рік. Цікаво, що після підписання Меморандуму, група народних депутатів (здебільшого від БПП) дала подання у Конституційний суд щодо визнання неконституційним мораторію на продаж землі на 2017 рік. Це подання підписали ті, хто без вказівки президента не пчихне», – наголосив заступник лідера ВО «Батьківщина».

Політик наголошує, що зараз  потрібно говорити про передачу землі за межами населених пунктів місцевим громадам, в їх користування та управління, а не про відкриття ринку землі.

«Дрібних фермерів позбавили спецрежиму оподаткування, у дрібних фермерів нема джерел для існування. І в такій ситуації вони змушені будуть продати ту землю, що в них є – не за ринковими цінами новітнім землевласникам, а тому відкривати  ринок землі можна тільки після всеукраїнського референдуму», – наголосив Сергій Власненко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.