Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Віктор Пушкарьов

Вівторок, 28 березня 2017, 15:50

Пушкарьов залишив Садового напризволяще

Віктор Пушкарьов

Перший заступник міського голови Львова Віктор Пушкарьов звільнився з Львівської міської ради за згодою сторін.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, з 31 березня Віктор Пушкарьов, який працював на посаді першого заступника міського голови Львова, звільнений з роботи за згодою сторін.

Зазначимо, ще 31 грудня 2014 року Андрій Садовий призначив Пушкарьова в.о. першого заступника міського голови Львова. З 10 листопада 2014 року Пушкарьов працює на посаді директора департаменту житлового господарства та інфраструктури.

А у грудні 2015 року він офіційно став першим заступником міського голови та відповідав за житлово-комунальну галузь та діяльність районних адміністрацій.

Також він був керівником ЛКП "Залізничнетеплоенерго", заступником директора з автоматизації, обліку і інновацій ЛМКП "Львівтеплоенерго", директором паперово-картонного виробництва бурого потоку та директором, майстром зміни паперової фабрики № 1.

Нагадаємо, у 2015 році Віктор Пушкарьов задекларував 3 115 грн заробітної плати за діяльність у виконкомі мерії та 126 729 грн – за роботу у міськраді. Натомість у 2014 році його зарплата склала 159 700,5 грн.

Додамо, що у листопаді 2016 року його кабінет обшукали представники СБУ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.