Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа сухостою

pravda.if.ua

Понеділок, 3 квітня 2017, 12:10

Протягом доби на Львівщині надзвичайники загасили 18 пожеж сухостою

пожежа сухостою

Лише протягом неділі на Львівщині від підпалу сухостою постраждало щонайменше 30 250 кв. м. землі.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС у Львівській області.

Вчора, о 14:52 год., до надзвичайників надійшло повідомлення про займання сухостою в с. Гамаліївка Пустомитівського району. Пожежу вдалося ліквідувати о 16:40 год. Вогонь знищив суху траву та чагарник на площі 10 000 кв. м.

Цього ж дня пожежаа на відкритій території виникла в с. Дністрик Старосамбірського району. Вогонь знищив суху траву та чагарник на площі 19 000 кв. м. Пожежу ліквідували о 20:04 год.

О 16:45 год. до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в м. Бібрка Перемишлянського району на вул. Галицька, 103. Вогонь знищив суху траву окремими осередками на площі 1250 кв. м та 8 кущів смородини. Пожежу ліквідували о 16:57 год.

Зазначимо, на Львівщині за спалювання сухостою засудили вже більше 100 людей.

Відтак надзвичайники закликають громадян бути вкрай обережними з вогнем на відкритих територіях, а також під час прибирання присадибних ділянок. В першу чергу, не випалюйте суху траву та сміття, не розводьте відкритий вогонь поруч із господарчими будівлями, не розкидайте недопалки та сірники на суху трав’яну підстилку. Стежте, щоб діти не бавилися з вогнем.

В разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної ситуації негайно викликайте Службу порятунку за номером 101.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.