Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Міс Львів 2017

фб Сніжани Танчук

Понеділок, 3 квітня 2017, 16:27

У Glory Cafе відбувся кастинг Міс Львів-2017

Міс Львів 2017

30 березня у кав'ярні Glory Cafе відбувся кастинг конкурсу краси Міс Львів 2017.

Найгарніші дівчата Львова прийшли, щоб поборотися за право отримати головну корону міста.

"Очікуємо знайти її: особливу дівчину, яка буде не лише красива, але й розумна. Все-таки конкурси краси не лише про зовнішність. Однозначно, вона має бути красивою, але й мати добре серце і бути ерудованою. Тішить, що кількість дівчат, які бажають позмагатися за титул Міс Львів щороку збільшується" – повідомила директорка конкурсу Міс Львів Валерія Никифорець.

Для участі у відборі дівчата повинні були відповідати певним вимогам: вік від 16 до 25 років, зріст від 170 сантиметрів. Щоб стати учасницею конкурсу, дівчатам потрібно було заповнити анкету, після чого вони отримували порядковий номер та очікували на свій вихід. Загалом, кастинг Міс Львів тривав у два етапи.

У першому – відбірковому – турі члени журі знайомились із усіма учасницями: ставили їм запитання, дивилися на зовнішні параметри та поведінку. У другому турі на дів­чат чекала фотосесія в купальниках.



Склад журі: Андріана Хасаншін (Міс Львів 2014 /Міс Україна 2014), Олена Даць (український дизайнер), Лі Ріні (редактор журналу Lviv Today), Валерія Никифорець (директорка конкурсу Міс Львів), Каріна Гаталяк (член організаційного комітету Міс Львів), Катерина Ландик (кастинг-менеджер Національного комітету Міс Україна),
Катерина Денисова (кастинг-менеджер Національного комітету Міс Україна), Ярослав Мончак (фешин-фотограф), Онур Четіннджевіз (власник компанії Онур Конструкціон Інтернешнл), Ерхан Юксел (директор кав'ярні Glory Cafe), Анастасія Хрищук (головна редакторка журналу РІА Україна).

Детальніше на офіційній Фб-сторінці конкурсу краси Міс Львів-2017

Репортаж Варіантів з конкурсу краси Міс Львів 2016

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.