Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Жовква

stezhkamu.com

Прес-реліз,   Вівторок, 4 квітня 2017, 12:32

У Жовкві реалізують два енергоефективні проекти

Жовква

Йдеться про реконструкцію системи теплопостачання.

Жовква та Самбір беруть спільну участь у проекті «Муніципальні партнерства для покращення енергоефективності» у рамках програми «Демонстраційні проекти», які фінансує Європейський Союз.

Спільний бюджет цієї програми складає 874 тис. євро.

Так, у Жовкві відбудеться реконструкція системи теплопостачання, а у Самборі – реконструкція вуличного освітлення.

У Жовкві буде замінено 800 метрів труб у системі теплопостачання, встановлено 2 котли, один з яких працюватиме на деревних відходах, а також встановлено 4 індивідальних теплових пунктів у житлових та господарських будівлях, а у Самборі – встановлено 450 Led-світильників.

«З 11 проектів в рамках, які реалізують в Україні програми «Демонстраційні проекти», Жовква – єдине місто, яке бере участь одразу у двох. Окрім спільного проекту зі Самбором, ми втілюємо ще проект «Реалізація першого етапу модернізації комунальної котельні та району, що нею опалюється», –зазначив міський голова Жовкви Петро Вихопень.

Проект передбачає встановлення двох нових котлів та індивідуальних теплових пунктів, а також – реконструюємо дошкільний навчальний заклад, яка передбачатиме комплексну термомодернізацію його будівель. Тобто, фактично ми реалізовуємо три проекти.

Останній проект також впроваджується у рамках програми «Демонстраційні Проекти – Угода Мерів» завдяки коштам Європейського Союзу. Загальний бюджет проекту 860 тис. євро, з яких 688 тис. євро – це кошти Європейського Союзу, 172 тис. євро – Жовківської міської ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.